Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel 06 21 49 34 97

Zullen we het er eens over hebben?

Het gesprek is doodgewoon voor mij...

Het onderwerp volgt me overal

Op een verjaardag, in de supermarkt, wandelend over de dijk, met de hond… Als mensen weten dat ik uitvaartverzorger ben, komen er vrijwel altijd en overal mensen op mijn pad die vragen hebben over mijn werk en eerlijk is eerlijk: ik vertel er ook graag over.

Leg uw uitvaartwensen vrijblijvend vast

Weet u wat u wilt als de tijd eenmaal is aangebroken? De muziek is vaak niet de moeilijkste vraag, maar wat wilt u verder? Ik praat er graat met u over en neem dan meteen het uitvaartwensenboekje mee. Een zogenoemde voorregeling kost niets en beantwoord zoveel vragen, voor uzelf maar ook uw geliefden en nabestaanden.

 

Mensen weten vaak niet dat ze een keuze hebben en in de hectiek rondom een overlijden komt die informatie vaak pas op tafel als er al is gekozen voor een uitvaartondernemer, uitvaart, locatie en dergelijke.

 

Ik nodig u daarom van harte uit om een afspraak te maken. Zodat u geheel vrijblijvend en zonder kosten uw vragen kunt stellen. Ik informeer u graag over de mogelijkheden, alternatieven en kosten, ongeacht of en waar u verzekerd bent. Want er kan veel, misschien meer dan u denkt!

Groots of intiem, op elke gewenste locatie, voor elk budget op maat en met persoonlijke aandacht geregeld. Zo creëren we samen een afscheid dat troost en herinneringen geeft.

Een voorregeling met uitvaartwensenboekje.

In een vrijblijvend gesprek hoor ik graag meer over uw wensen en deel ik de mogelijkheden met u. Deze vullen we dan direct in in een uitvaartwensenboekje. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

“Samen het leven herdenken en steeds opnieuw geraakt worden. Zodra ik mensen hoor vertellen en zij herinneringen met mij delen over de vaak doodgewone dingen die een mens zo bijzonder maken, ontstaan bij mij als vanzelf ideeën voor het afscheid”.
Ester van den Enden

Maak een vrijblijvende afspraak

en ontvang een gratis uitvaartwensenboekje

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te plannen. Ik neem vervolgens persoonlijk contact op om samen een moment in te plannen voor uw vrijblijvende voorregeling. Natuurlijk ontvangt u dan ook het gratis uitvaartwensenboekje.