Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel 06 21 49 34 97

Uitvaart regelen

Troost regelt de uitvaart

Zoekt u een uitvaartverzorger die zorg uit handen neemt, die de kunst verstaat om eigen ideeën en wensen voor de uitvaart helder te krijgen, die helpt om samen het afscheid te vormen dat hierbij past en dit alles perfect kan regelen en weet te organiseren?

 

Troost is uitvaartverzorger, – leider en uitvaartspreker in één. U regelt alles met één contactpersoon, want die korte lijnen zijn in een moeilijke periode van afscheid nemen wel zo prettig.

Wat te doen bij overlijden

  • Waarschuw de dienstdoende (huis)arts als uw dierbare thuis is overleden.
    Bij een overlijden in een ziekenhuis of woonzorgcentrum wordt dit voor u gedaan.
  • Breng directe familieleden op de hoogte.
  • Neem contact op met Troost Uitvaartzorg: Dit kan 24/7 via: 06 21 493 497

    Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en ik zal u verder begeleiden gedurende de dagen die komen gaan.

Uitvaartbegeleiding

Troost Uitvaartzorg staat voor persoonlijke zorg en aandacht. Nadat u het overlijden bij mij gemeld hebt, kom ik naar u toe om samen te bespreken wat er op dat moment geregeld moet gaan worden. De dagen erna nemen we samen alle tijd om stil te staan bij het leven dat geleefd is en om de uitvaart vorm te geven die past bij de manier waarop de overledene geleefd heeft en de wijze waarop hij of zij herinnerd wil worden. 

Troost staat voor steun, lichtpuntjes en alles wat
het verdriet om het afscheid verzacht.

Zo kan het troostend zijn om te helpen bij de verzorging van uw dierbare en zelf actief deel te nemen aan het regelen van de uitvaart. Als uitvaartverzorger is mijn uitgangspunt dat er geen standaard is om een uitvaart te regelen. Ik ben er, draag ideeën aan en denk mee, om samen duidelijk te krijgen wat u belangrijk vindt. Waarbij u zelf kunt bepalen wat u wel of niet wilt en u het regelen van alle zaken rondom de uitvaart aan mij over kunt laten. Zo kunt u zich richten op het afscheid.

Mogelijkheden

Als er iemand in uw directe omgeving overlijdt, moet er veel geregeld worden. Troost Uitvaartzorg is onafhankelijk. Dit betekent dat ik als uitvaartverzorger buiten de gangbare kaders en paden durf te denken en kan treden. Zo kunnen we samen het afscheid realiseren dat perfect aansluit bij het leven en de persoonlijke wensen van de overledene en diens nabestaanden. Uniek en bijzonder, zoals ieder mens dat is.

Troost zit in herinneringen aan vele heel gewone dingen.

Of u nu kiest voor opbaring thuis of in een uitvaartcentrum. Of u thuis afscheid wilt nemen, op een uitvaartlocatie of een locatie elders, waar u een persoonlijke band mee hebt, Troost Uitvaartzorg kan vrijwel alle denkbare uitvaartdiensten regelen. Ongeacht uw wensen en keuze, voor bijvoorbeeld de uitvaartkist, mand of wade, het rouwdrukwerk, de bloemen en het rouwvervoer heb ik de contacten om het voor u te regelen of om u op weg te helpen om te regelen wat u in eigen handen wilt houden.

Kostenindicatie

Voor ieder budget een passende uitvaart

Door alle variatiemogelijkheden is het onmogelijk om een vaste prijs voor de uitvaart te bepalen. Omdat ik aan wil sluiten bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden hanteert Troost Uitvaartzorg geen pakkettarieven. Globaal kost een uitvaart tussen de € 5.000,- en € 9.000,- maar het lukt vrijwel altijd om de wensen en het beschikbare budget op elkaar aan te laten sluiten.

De waarde van het afscheid zit in de herinneringen

De kosten van een uitvaart variëren en zijn afhankelijk van uw keuzes, zoals: waar vindt de opbaring plaats? Voor welke kist, mand of wade kiest u? Wat voor rouwdrukwerk is gewenst? Welke locatie heeft uw voorkeur voor de uitvaart? Hoeveel personen worden uitgenodigd en wat zijn de wensen met betrekking tot de consumpties of catering?

Begroting

Daarom informeer ik u tijdens het eerste gesprek al over de kosten en stel ik een begroting voor u op waarin ik alle kosten volledig inzichtelijk maak. Doordat Troost Uitvaartzorg onafhankelijk is en een uitgebreid netwerk heeft, bent u bij mij vaak goedkoper uit dan bij de grote uitvaartondernemingen.

Het maakt daarbij voor mij niet uit hoe, waar en of u verzekerd bent.

Het is goed om te weten dat u altijd zelf kunt en mag kiezen wie u de uitvaart wilt laten regelen en verzorgen. Ook als u verzekerd bent bij een uitvaartonderneming die zelf ook uitvaarten verzorgt. Uit eigen ervaring weet ik dat het erg belangrijk is dat er een klik is en het daarom fijn is om zelf te kunnen bepalen door wie u begeleid wilt worden in de moeilijke periode rondom een overlijden. De wijze waarop u verzekerd bent kan wel bepalend zijn voor de vergoedingen waar u recht op hebt. Troost Uitvaartzorg helpt u graag, vrijblijvend en transparant, om kosten en vergoedingen inzichtelijk te maken, zodat u weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Desgewenst kan ik uitvaartpolissen voor u insturen en verrekenen met de nota voor de uitvaart.

Heeft u vragen?

Voor vragen over een overlijden ben ik 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar. Mocht u eerst kennis willen maken, vragen hebben of uw wensen voor de uitvaart vast willen leggen dan maak ik graag een afspraak met u voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Bel: 06 21493497