Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel 06 21 49 34 97

Gratis inloopochtend in Westervoort

Bezoek de inloopochtend

Vanaf zondag 7 mei 2023 bent u iedere eerste zondag van de
maand tussen 10:00 en 12:30 uur van harte welkom om vrij in te lopen en u te laten informeren over alle mogelijkheden rondom het thema afscheid.

 

Locatie van de inloopochtend:
Troost Uitvaartzorg
Mosterdhof 294
6931 AX in Westervoort

 

Eerstvolgende inloopochtend:

Zondag 3 december 2023 – 10:00 tot 12:30 uur.
 

Als uitvaartverzorger tref ik geregeld nabestaanden die niet weten wat de laatste wensen waren van hun dierbare of hoe zij deze uitvaartwensen tot uitvoering kunnen brengen. De dood en je wensen voor de uitvaart zijn nu eenmaal niet gemakkelijk om te bespreken. Toch merk ik vaak ook dat het mensen oplucht, om er bij leven op voorbereid te zijn wat er in de verdrietige en hectische tijd rondom een overlijden op de nabestaanden af zal komen. Uit eigen  ervaring weet ik bovendien hoe belangrijk het is dat het klikt met de uitvaartverzorger waarmee je de uitvaart van een dierbare regelt en dat deze snel en goed aanvoelt waar behoefte aan is. 


Dit blijkt ook uit de ervaringen van de nabestaanden die ik in het afgelopen
jaar heb mogen begeleiden.

 

Juist daarom organiseer ik deze inloopochtenden.

Om een plek te creëren waar u, geheel vrijblijvend, bij een kopje koffie of thee met wat lekkers, uw vragen kunt stellen en voorbeelden kunt zien: van locaties tot uitvaartkisten, manden en bloemen tot rouwdrukwerk. Maar ook als u wilt ontdekken of u voldoende verzekerd bent en in gesprek met elkaar duidelijk wilt krijgen wat uw wensen zijn, bent u van harte welkom. 

 

Want wat Troost biedt bij een afscheid is heel persoonlijk en er is veel mogelijk, vaak meer dan u denkt. 

 

Ik hoop dan ook veel mensen vrijblijvend te mogen informeren en inspireren en ontmoet u graag tijdens één van de inloopochtenden of, op
afspraak, in een persoonlijk gesprek.